Tiny House kursus

Træetshus Lancerer Tiny House Kursus med Fokus på Bæredygtighed


Træetshus er stolt over at præsentere vores nyeste initiativ: Et tiny house kursus, der ikke kun forbereder dig på at bygge dit eget bæredygtige hjem, men også giver dig en dyb forståelse af træets livscyklus og dets centrale rolle i kampen mod klimaforandringerne.


Frontlinjen af klimakampen


Med et tiny house træder du ind i frontlinjen af den globale klimakamp, og når du er i stand til at bygge det selv, forstærker det din forståelse yderligere. Vi ved, at bæredygtighed er vejen frem, og hos Træetshus er vi klar til at ledsage dig gennem hele rejsen, fra koncept og design til det færdige hus.

Med et tiny house træder du ind i frontlinjen af den globale klimakamp

Kursus i bæredygtigt skovbrug og byggeri

Træetshus Lancerer nyskabende kursus 


I en verden, hvor klimaforandringer og miljøbevidsthed er i konstant fokus, er behovet for bæredygtige løsninger inden for skovbrug og byggeri mere påtrængende end nogensinde. Træetshus lancerer derfor et nyskabende kursus målrettet til forstfolk, arkitekter, ingeniører, håndværkere, entreprenører – ja alle med interesse og beskæftigelse inden for skovbrug og byggeri. Kurset er designet til at udstyre deltagerne med de nødvendige værktøjer og viden, der kræves for at møde klimakrisen med konkrete løsninger.

målrettet til forstfolk, arkitekter, ingeniører, håndværkere, entreprenører